Programació

Actes institucionals

CELEBREM-HO

La commemoració dels 25 anys és la teva celebració.
Participa en aquest curs tan especial unint-te a les activitats programades.

Octubre 2022

Santa Missa d’Acció de Gràcies

Santa Missa d’Acció de Gràcies que tindrà lloc a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona. Se celebrarà el 2 d’octubre, data en la qual, 25 anys enrere, va sortir publicat en el DOGC el reconeixement de UIC Barcelona.

Basílica de la Sagrada Família

02/10/22

18:00 h

Solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2022-2023 i del 25è aniversari

Solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2022-2023, que enguany encetarà oficialment els actes del 25è aniversari. Estarà conduït pel periodista Ramon Pellicer i comptarà amb la lliçó inaugural del Dr. Valentí Fuster, director general del Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars (CNIC), director de l’Institut Cardiovascular i Physician-in-Chief del Mount Sinai Medical Center i doctor honoris causa per UIC Barcelona.

Aula Magna

06/10/22

12:00 h

Novembre 2022

Cursa de muntanya solidària

Amb motiu dels 25 anys, UIC Barcelona és el patrocinador principal de l'Antena Solidària - Trail Pedralbes, una cursa de muntanya solidària pels camins i senders de Collserola. Hi ha tres modalitats de carrera: mitja marató de muntanya (22,5 km, +1.100), trail (11 km, +650) i caminada popular (8 km, +550).

Collserola

13/11/22

Acte institucional in memoriam Dr. Cervós, primer aniversari

El 14 de novembre de 2021 ens deixava el Dr. Jordi Cervós i Navarro (1930-2021), el primer rector de UIC Barcelona. Es farà un acte institucional en memòria del reconegut neuropatòleg, set vegades doctor honoris causa per diverses universitats del món i Creu de Sant Jordi.

Auditori Campus Sant Cugat

16/11/22

14: 00 h

Desembre 2022

Exposició de la col·lecció de Nativitats de UIC Barcelona

L’any 2016 es reformulava el concepte de la tradicional postal que cada any envia la Universitat per felicitar el Nadal. A través del projecte Impars, que impulsa i dóna visibilitat a l’obra de la comunitat creativa, s’iniciava una col·lecció de Nativitats realitzades per artistes exclusivament per a la Universitat. Amb motiu del 25è aniversari, reunim tots els originals en una exposició.

Viatge de pelegrinatge a Terra Santa

Visita a llocs que van ser escenari de la vida de Jesucrist i que tenen un valor únic per a la humanitat. Aquesta iniciativa sorgeix de les peticions que la Comissió organitzadora dels 25 anys ha rebut per part de la comunitat universitària.

Israel

Del 04 al 11/12/22

Gener 2023

Viatge de pelegrinatge a Terra Santa

Visita a llocs que van ser escenari de la vida de Jesucrist i que tenen un valor únic per a la humanitat. Aquesta iniciativa sorgeix de les peticions que la Comissió organitzadora dels 25 anys ha rebut per part de la comunitat universitària.

Israel

Del 19 al 26/01/23

Premi a un projecte d’investigació

Abril 2023

Exposició de fons pictòrics

En el marc de l’Abril Cultural, exposem la col·lecció privada d’art contemporani de què disposa la Universitat, fruit de donacions i adquisicions realitzades al llarg de 25 anys. Aprofita aquesta oportunitat única per contemplar un fons pictòric que habitualment es troba fora de l’abast del públic.

Saló de Graus

Conferència de Richard Taylor

En el marc de l'Abril Cultural, rebem la visita del cineasta Richard Taylor, guanyador de cinc Oscars i quatre BAFTAs al millor maquillatge, efectes visuals i disseny de vestuari per pel·lícules com El Senyor dels Anells i King Kong.

Saló de Graus

Maig 2023

Acte solemne investidura com a doctor honoris causa del Dr. Eduardo Bruera

UIC Barcelona acull l’acte solemne d’investidura com a doctor honoris causa del Dr. Eduardo Bruera, cap del Departament de Cures Pal·liatives, Rehabilitació i Medicina Integrativa del MD Anderson Cancer Center de la Universitat de Texas de Houston.

Aula Magna

18/05/2023

Congrés internacional: “Una societat que cuida"

UIC Barcelona organitza el congrés internacional “Una societat que cuida”, on els experts posaran en comú i debatran sobre el lideratge compartit, l’assistència integral i l’acompanyament de les persones, familiars i cuidadors en els moments de gran vulnerabilitat i patiment davant el diagnòstic d’una malaltia potencialment greu i amb pronòstic de vida limitat.

Aula Magna

Del 18 al 19/05/23

Juny 2023

Acte d'Alumni i clausura dels 25 anys

Palau de la Música

21/06/23

Juliol 2023

Claustre universitari especial de clausura del 25è aniversari

L'Aula Magna acollirà el claustre universitari de tancament del curs acadèmic 2022-2023 en una edició especial que clourà els actes del 25è aniversari. A l'exercici de balanç de l'any, l'anunci de nomenaments i renovacions pel curs següent i el reconeixement a les persones que compleixen 10 anys a UIC Barcelona, se li sumarà un seguit de sorpreses amb motiu del primer quart de segle de la universitat.

Aula Magna