UIC Barcelona se suma a la festa de l’esport solidari de Pedralbes

UIC Barcelona, en línia amb el seu compromís social, ha volgut recolzar la iniciativa que impulsa l’Antena Solidària Trail Pedralbes, sumant-se a aquesta festa de l’esport solidari just el curs que celebra els seus 25 anys. L’Antena Solidària Trail Pedralbes ha tancat la 6a edició amb 4.123 € per a l’educació a Ghana i a Barcelona. En concret, amb 2.061,5 € per a cadascuna de les entitats beneficiàries d’aquest any: Nasco Feeding Minds i Escola Moragas.

En aquesta ocasió, els diners recaptats tindran diferents finalitats, segons cada entitat. Així, en el cas de l’ONG de Ghana, es faran servir per al manteniment de les 43 escoles que donen accés a l’educació a més de 7.000 alumnes. D’altra banda, l’Escola Moragas destinarà els diners a ajudar deu alumnes que no poden permetre’s pagar el cost del transport, les teràpies i altres despeses associades a l’educació dels nens amb discapacitat.

L’entrega de la carta de donació va tenir lloc el diumenge 27 de novembre en un acte a la mateixa plaça del Monestir de Pedralbes, espai de sortida i arribada de la cursa, i va reunir els organitzadors, l’Associació de Veïns de Pedralbes i el Col·legi Major Universitari de Pedralbes.

La cursa solidària de Pedralbes va néixer el 2016 amb una clara voluntat de no ser un esdeveniment esportiu més a la ciutat. Així, es va fixar l’objectiu de recaptar fons per a una entitat local i una altra de fora, buscant un impacte directe a la societat.