Santa Apolònia a UIC Barcelona

Celebrem Santa Apol·lònia, patrona dels Odontòlegs​

Més de 120 persones de la Facultat d’Odontologia han participat en el X concurs fotogràfic de Santa Apol·lònia​.

La Facultat ha celebrat un any més el tradicional concurs fotogràfic dirigit a alumnes, docents i personal de la Facultat, que han pogut presentar les seves obres dins la categoria dental i la categoria lliure. El dijous 9 de febrer, el Campus Sant Cugat va acollir la desena edició del tradicional concurs fotogràfic, en el qual enguany van participar 126 persones, que van presentar 43 fotografies en la categoria dental i 83 en la categoria lliure, oberta a tot el personal de la Facultat.

Enguany hi van participar 126 persones, que van presentar 43 fotografies en la categoria dental i 83 en la categoria lliure.

Berta Boix, primer premi en la categoria d'àmbit dental per “Transillumination through fluorosis”. Elena Sáez, primer premi en la categoria lliure per "Alcanzar nuestro futuro".

La categoria d’àmbit dental, dirigida a alumnes i docents, va rebre la col·laboració de les empreses Sanhigia, Bienair i AD+Medical que van cedir els regals per als guanyadors. En aquesta categoria, el primer premi va recaure en Berta Boix Roca, que va aconseguir unes lupes de 2,5 hd de Galileo, per la fotografia  “Transillumination through fluorosis”. El segon premi va ser per a Berta Furió Alonso i la seva obra “Sobre la tela de una araña”, que va obtenir com a guardó una turbina dental Bora 2 Led. Jérémy Lambolez va ser guardonat en tercer lloc per la fotografia “Xmas Tree”, amb la qual va guanyar una Unitat Led sense fil d’alta potència.

D’altra banda, dins de la categoria lliure, que va tenir la col·laboració de l’empresa Curaprox, el primer premi va ser per a Elena Sáez Rodríguez per la fotografia “Alcanzar nuestro futuro”, amb la qual es va emportar uns auriculars Apple Airpods de 2a generació. En aquesta mateixa categoria, Aleix Filloy Cavero va obtenir el segon premi amb l’obra “Mar de nubes” i va aconseguir una lupa de pantalla DAXGD amb altaveu. Finalment, el tercer premi va recaure en Alexis Pérez Paredes per la fotografia “Piedra y color”, que es va endur un lot de Curaprox.

Galeria d'imatges