Sumem una nova doble titulació internacional amb la Rutgers School of Dental Medicine​

A partir del curs 2023-2024, la Facultat d’Odontologia oferirà un programa de continuïtat de doble titulació amb la Rutgers School of Dental Medicine de Newark (Nova Jersey, Estats Units), sumant d’aquesta manera aquesta titulació a la que ja ofereix amb la Universidad de los Andes.

L’acord amb la Rutgers School of Dental Medicine, l’única escola d’Odontologia de Nova Jersey, estableix un programa internacional i col·laboratiu que permetrà que els estudiants obtinguin el doble grau en Odontologia (BDS) i el de Doctor of Dental Medicine (DMD) en set cursos acadèmics.

A partir del curs 2023-2024, la Facultat d’Odontologia oferirà un programa de continuïtat de doble titulació amb la Rutgers School of Dental Medicine de Newark.

La Rutgers School of Dental Medicine és una de les poques universitats estatals dels EUA que ofereix als odontòlegs estrangers la possibilitat de cursar l’Internationally Educated DMD Program.

La Rutgers School of Dental Medicine és una de les poques universitats estatals dels EUA que ofereix als odontòlegs estrangers la possibilitat de cursar l’Internationally Educated DMD Program. Aquest de Doctor of Dental Medicine té una durada de dos anys i tres mesos i permet als professionals que el finalitzen obtenir el diploma americà que els dona accés a exercir als Estats Units d’acord amb les regulacions específiques estatals.

Per poder optar a estudiar a la Rutgers School of Dental Medicine, els estudiants han d’haver cursat amb èxit el grau en Odontologia de UIC Barcelona i complir els requisits d’admissió entre els quals consta haver aprovat l’Integrated National Board Dental Examination (INDBE). Complint aquests requisits, podran continuar els estudis a la universitat nord-americana durant 27 mesos, i així obtenir el doble grau.