Odontologia, al Ranking of the World Scientists: World’s Top 2% Scientists

Quatre professors de la Facultat d’Odontologia es troben entre els investigadors més influents segons el Ranking of the World Scientists: World’s Top 2% Scientists

La prestigiosa classificació reconeix d’aquesta manera l’impacte de la producció científica dels professors Federico Hernández-Alfaro, José Nart, Alberto Monje i Conrado Aparicio durant el darrer any, ja que es troben entre els més citats del món.

La qualitat dels investigadors de la Facultat d’Odontologia s’ha vist novament reconeguda aquest any amb la incorporació de quatre professors a la classificació de la Universitat de Stanford (Ranking of the World Scientists: World’s Top 2% Scientists), de referència internacional, en què es recull el 2 % dels investigadors més citats del món d’acord amb la seva trajectòria científica durant l’any 2021.

El Dr. Federico Hernández-Alfaro, el Dr. José Nart, el Dr. Alberto Monje i el Dr. Conrado Aparicio, entre els investigadors més influents de l’últim any, atès l’impacte científic dels treballs que han publicat el 2020.

Concretament, dins de l’àrea d’Odontologia, el rànquing inclou el Dr. Federico Hernández-Alfaro, catedràtic i responsable de l’àrea de Cirurgia Oral i Maxil·lofacial; el Dr. José Nart, responsable de l’àrea de Periodòncia; el Dr. Alberto Monje, docent de l’àrea de Periodòncia; i el Dr. Conrado Aparicio, catedràtic en l’àrea de Recerca. Els quatre docents es troben entre els investigadors més influents de l’últim any, gràcies a l’impacte científic de les seves publicacions durant el 2020.