UIC Barcelona. 25 anys creient en tu (vídeo institucional)

Navegació

Video institucional del 25è aniversari

UIC Barcelona. 25 anys creient en tu

“El món és dels qui creuen i fan que les coses passin”. Així pensava Jordi Cervós, investigador, catedràtic i vicerector de la Universitat Lliure de Berlín, que després de passar 40 anys a Alemanya ho va deixar tot per tornar a Barcelona i dirigir una nova universitat. Ell i tots els que el van seguir van creure en un projecte que acolliria cada any milers d’estudiants. I que finalment va obrir les portes el 6 d’octubre del 1997. Des d’aleshores molts més hi han cregut, convençuts que formar les persones avui és transformar la societat de demà.

Així comença el video institucional que es va projectar en el marc de l’acte commemoratiu del 25è aniversari de UIC Barcelona, celebrat el 6 d’octubre de 2022 a l’Aula Magna de la Universitat.

El video, dirigit pel productor Arturo Méndiz, professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació, relata com els promotors de la Universitat van creure en un projecte que es va fer realitat gràcies a l’esforç, la dedicació i la passió que hi van posar. Perquè, sobre tot, creien en el projecte, perquè van creure en una universitat “que aposta per l’esforç per aconseguir l’excel·lència”.

El video mostra el caràcter i els trets diferencials de UIC Barcelona: “una universitat connectada amb el món professional, que encoratja els alumnes a assumir nous reptes en la seva feina. I que els acompanya en la seva formació al llarg de tota la vida. Que busca avançar-se a les necessitats reals del món. I que impulsa la recerca cap a àmbits amb impacte social. Que s’inspira en un humanisme cristià que anima tota la seva activitat. I que, per damunt de tot, és una universitat centrada en les persones i al servei de les persones”.

També destaca la internacionalitat de UIC Barcelona, “una universitat oberta, on conviuen estudiants de tot el món. Gent creativa, capaç d’aprendre per aportar solucions noves. Persones compromeses amb la veritat, amb la vida i tots els camps del saber. Homes i dones cridats a liderar els reptes que planteja la nostra societat”.

El video celebra els 25 anys de UIC Barcelona, destacant que s’ha arribat fins aquí gràcies als que van creure i continuen creient en el projecte. En definitiva, 25 anys creient en tu.